Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
English  
   
Domov
  > Novice
Novice, obvestila
10 let uporabe portala eObrazci

22. junija 2017 smo zabeležili 10 let od prvega ustvarjenega dokumenta s strani uporabnikov v portalu eObrazci.

Portal ARRS eObrazci je začel delovati v letu 2007 in je namenjen elektronskemu poslovanju. Uporabniki – raziskovalke in raziskovalci ter raziskovalne organizacije v portalu eObrazci lahko enostavno uredijo vse postopke za večje mehanizme financiranja ARRS (raziskovalne programe, raziskovalne projekte in mlade raziskovalce).

Portal eObrazci omogoča vse od elektronske prijave na javni razpis ali poziv, oddajo vsebinskih letnih ali vmesnih poročil o izvajanju raziskovalnega programa, projekta ali usposabljanja mladega raziskovalca, do urejanja razporeditve raziskovalnih ur v skupini in urejanja odstotka zaposlitve raziskovalca.

Na spodnji sliki prikazujemo porast uporabe portala eObrazci skozi leta z naraščajočim deležem oddaje dokumentov z digitalnim podpisom (modra ploskev v prikazu). Ob oddaji digitalno podpisanega dokumenta prek portala eObrazci posredovanje dokumenta v papirnati obliki ni potrebno.

Z zadovoljstvom ugotavljamo, da smo v letu 2017 zabeležili 98 % dokumentov, oddanih z digitalnim podpisom.

Letos je bil portal ARRS eObrazci nadgrajen z modulom eOcenjevanje, ki je namenjen tujim ocenjevalcem s ciljem pridobitve usklajenih ocen prijav na razpise.
 

Stran ureja: Tina Vuga Datum: 29.06.2017